Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση χαιρετίζουμε τη σημαντική διάκριση, σε πανελλήνιο επίπεδο, στο διαγωνισμό πειραμάτων Φυσικής-Χημείας-Βιολογίας  EUSO 2014.
Η ομάδα μας αποτελούμενη από τους μαθητές της Β” τάξης Κολαΐτη Άγγελο, Μιρτάι Μάριο και Στρατή Αναστασία, πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη Χημεία και την 6η θέση στη γενική κατάταξη.
Η διάκριση αυτή έχει πρωταγωνιστές τους μαθητές μας οι οποίοι δούλεψαν με κέφι και ομαδικό πνεύμα και ανέδειξαν τα ταλέντα τους.
Δε θα μπορούσε όμως να συμβεί χωρίς την αφοσιωμένη και κοπιώδη υποστηρικτική δουλειά των καθηγητών μας: Θωμά Όλγας – Χημικού, Ζουμπουρλή Γιώτας Φυσικού, Διαματοπούλου Τατιάνας – Φυσικού και Σακετοπούλου Δέσποινας – Βιολόγου.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή πρόοδο.

Η διευθύντρια του 4ου ΓΕΛ Κορίνθου

βάντα Πιαδίτου – Μαθηματικός

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

 


φωτογραφία

2 Responses to “Πανελλήνιος EUSO 2014”

  • Μέσα από την καρδιά μου, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Αναστασία, το Μάριο και τον Άγγελο, αλλά και στην ομάδα των εκπαιδευτικών που τους προπόνησαν. Η διάκριση αυτή -πιστέψτε με- είναι πολύ μεγάλη, για πολλούς λόγους.

    Κάθε χρόνο το αποτέλεσμα που έχουμε στο διαγωνισμό του EUSO είναι καλύτερο από αυτό που είχαμε την προηγούμενη χρονιά. Είναι προφανές ότι πρόκειται για συστηματική δουλειά που συνεχώς μας κάνει καλύτερους όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές.

    Εύχομαι η παράδοση να συνεχιστεί. Η πρώτη θέση είναι πολύ κοντά πια.

    Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, φυσικός.

  • Ο/Η Δημήτρης Σωτηρίου λέει:

    Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στις καθηγήτριες που είχαν την ευθύνη της ομάδας αλλά και σε όλους όσους τα βοήθησαν δουλεύοντας μαζί τους στο παρελθόν τόσο στην δημιουργία υποδομής, όσο και στηρίζοντας με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθειά τους.
    Αναμφίβολα, η έκτη θέση στην Ελλάδα και η πρώτη στη Χημεία είναι κατόρθωμα που τιμά το 4ο Λύκειο και την πόλη μας γενικότερα. Κατά την γνώμη μου, αποκτά μεγαλύτερη σημασία, επειδή η δουλειά των παιδιών ήταν κόντρα στο στενά χρησιμοθηρικό πνεύμα του στοχευμένου διαβάσματος αποστήθισης των Πανελληνίων. Επιπλέον, ανέβασε τον πήχη για τους νεώτερους μαθητές.
    Σαν απόφοιτος του Λυκείου μας (παιδιά μην τρομάζετε με το σοβαρό ύφος μου. Είμαι σχεδόν συνομήλικός σας!) εύχομαι οι νεότεροι να ξεπερνούν συνεχώς τους παλαιότερους και χαίρομαι όταν συμβαίνει, όπως τώρα. Το «εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροί σας» των αρχαίων Σπαρτιατών είναι πάντοτε επίκαιρο και ζητούμενο.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 27410 76444
Φαξ: 27410 76446

4lykkori@sch.gr

Περιοχή Αγίου Γεωργίου
20100 Κόρινθος

Χρονοαρχειοθήκη
Αρχειοθέτηση κατα κατηγορία
Αναζήτηση
Ημερολόγιο άρθρων
Μαΐου 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031