Archive for the ‘Μαθητ. Δραστηριότητες’ Category
Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’Λυκειου Ανθρωπιστικών σπουδών συμμετείχαν στο βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ημερολόγιο Μικράς Ασίας 1921» στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ) Κορινθίας, όπου εμβάθυναν στη Μικρασιατική Εκστρατεία και την Καταστροφή που ακολούθησε . Αφορμή για την επίσκεψη στα ΓΑΚ αποτέλεσαν οι σελίδες Ημερολογίου του στρατιώτη Γιαννούλη από την Περαχώρα , ο οποίος συμμετείχε στην εκστρατεία αυτή, καταγράφοντας τις σκέψεις του σε έμμετρη μορφή.Οι μαθητές/τριες κλήθηκαν να κατανοήσουν βαθύτερα, μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων (δραματοποίηση κειμένου, εμβάθυνση στους χαρακτήρες της ιστορίας, .) τις πολιτικές αλλά κυρίως τις κοινωνικές συνθήκες της εποχής και να καλλιεργήσουν την ιστορική τους συνείδηση .Ταυτόχρονα συνειδητοποίησαν τον ρόλο των ΓΑΚ στην έρευνα και διατήρηση της ιστορικής μνήμης .Αποχώρησαν κατενθουσιασμένοι/ες τόσο από την επαφή τους με τις πηγές , όσο και από την παραστατική αφήγηση της κ.Χαραμή .
Ευχαριστούμε θερμά τις υπεύθυνες του προγράμματος για τη φιλοξενία στα ΓΑΚ και τις καθηγήτριες του σχολείου μας κ. Αναγνωστάκη Δαμιανή και κ. Μπλέτα Σοφία που συνόδευσαν τα παιδιά μας.
Στις 3/10/24 και 16/10/24 διεξήχθησαν,αντίστοιχα, οι εκλογές για την ανάδειξη του πενταμελούς συντονιστικού οργάνου κάθε τμήματος και του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου του 4ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, με ευθύνη των εκλεγμένων εφορευτικών επιτροπών κάθε τμήματος.
Οι μαθητές, με την ενεργό συμμετοχή τους στη διαδικασία, συνειδητοποίησαν τη σπουδαιότητα των δημοκρατικών θεσμών, ενθαρρύνθηκαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να επιδείξουν υπευθυνότητα και διάθεση συνεργασίας, προκειμένου με όπλο τους τον γόνιμο διάλογο και την εποικοδομητική κριτική να συνεισφέρουν στην επίλυση ποικίλων προβλημάτων και στη βελτίωση τής σχολικής τους ζωής.Εξάλλου οι εκλογές που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στα σχολεία για την ανάδειξη πενταμελών μαθητικών συμβουλίων αποτελούν άριστη ευκαιρία για να εκθέσουν οι μαθητές τις απόψεις τους και να ασκήσουν το δικαίωμα «τού εκλέγειν και τού εκλέγεσθαι».
Τα ονόματα των εκλεγέντων μαθητών έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.
Την Πέμπτη 10-10-24 πραγματοποιήσαμε τον 1ο σχολικό περίπατο .Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης , να δουν από κοντά πώς λειτουργεί και να συνομιλήσουν με την υπεύθυνη για την ψηφιοποίηση των βιβλιοθηκών . Ευχαριστούμε την κ.Σαζακλή Ράνια, η οποία με την αμεσότητα του λόγου της έδωσε πολύτιμες πληροφορίες στα παιδιά μας για τη λειτουργία της βιβλιοθήκης .
Επίσης μια άλλη ομάδα μαθητών φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη ,όπου η η κ.Ζέτα Τσώρη παρουσίασε στα παιδιά την περιοδική έκθεση φωτογραφίας από το αρχείο του Βασίλη Κοζανίδη .Η έκθεση που έχει τίτλο «Κόρινθος στο πέρασμα του χρόνου, μέσα από το φακό του Βασίλη Κοζανίδη», αποτυπώνει την Ιστορία της Κορίνθου και των ανθρώπων της .Συν
Μέσα από αυτές τις δράσεις οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν την ψυχαγωγία και τη γνώση σε δύο σημεία εξαιρετικού ενδιαφέροντος ,τη Βιβλιοθήκη και την Πινακοθήκη.Συνοδοί καθηγητές :Χάψα Μαρία, Κοτσαρίνης Απόστολος, Αναγνωστάκη Δαμιανή, Θωμά Όλγα,Ρουμπέκα Μαριλένα Read the rest of this entry »
Τη Δευτέρα 30-9-24 καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις για την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με κοινό σύνθημα: «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή», προκειμένου να αναδειχθούν τα οφέλη και η σημασία της φυσικής δραστηριότητας, της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Επίσης, με την οργάνωση ομαδικών δραστηριοτήτων για τους μαθητές,ενθαρρύνεται η συνεργασία και κοινωνικοποίηση, η διασκέδαση των μαθητών και μαθητριών και η αγάπη για την άσκηση.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας φιλοξενήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κορινθίων και ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχαν επιμεληθεί οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου, κ. Πάτρας Χαράλαμπος και κ. Μπινιάρης Σταύρος.
Εορτασμός εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 στο αίθριο του σχολείου ,ας πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 και δόθηκε έμφαση στην τοπική ιστορία μέσω της προβολής ενός κατατοπιστικού βίντεο για την τοπική ιστορία .Επίσης οι μαθητές με την καθοδήγηση των υπευθύνων καθηγητών ,της κ.Μπλέτα ,Φιλολόγου και του κ.Πατρώνα,Μαθηματικού ,ανέβασαν τη θεατρική παράσταση «Μαντώ Μαυρογένους»,σε κείμενο της μαθήτριας της Α’Λυκείου ,Αμαλίας Γιαννακοπούλου .Η παράσταση ήταν εξαιρετική και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές που συμμετείχαν Μαντώ Μαυρογένους (Πνεύμα): Αμαλία Γιαννακόπουλου Μαντώ Μαυρογένους (Νέα): Βασίλεια-Δέσποινα Βερβερίδη Ιωάννης Καποδίστρια: Χρήστος Αντώνιου Υάκινθος Μπλάκαρης: Θωμαγιώργης Δήμας Δημήτριος Υψηλάντης: Δημήτρης Κουΐνης Παπά-Μαύρος: Χρήστος Κορκόβηλος Στρατιώτης: Σοφία Δάφνη Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννακόπουλου.
Η γιορτή διανθίστηκε και από παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν οι μαθήτριες του σχολείου μας αλλά και οι εκπαιδευτικοί .
434295154_729304729405700_3966992123111416102_n(1)434296505_7247864331948732_464562518785821286_n434327929_8214935818533583_9164441273438702288_nbv_wP4xBCWeHbu6R434295154_729304729405700_3966992123111416102_n434295154_729304729405700_3966992123111416102_n
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που τίμησαν τους ήρωες της Επανάστασης με το θεατρικό δρώμενο, τα επετειακά τραγούδια και τους παραδοσιακούς χορούς.
Χρόνια πολλά και καλά! Και του χρόνου!
4o & 2ο ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-TENEA PROJECT
ΚΟΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το 4ο & το 2ο ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αγκαλιάζουν τον αρχαιολογικό πλούτο των ευρημάτων της Αρχαίας Τενέας με ένα κοινό πολιτιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα!
Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου οι μαθητές του Β2 με συνοδούς τους υπεύθυνους καθηγητές του προγράμματος Mary Hapsa κ Apostolos Kotsarinis κ με την παρουσία του διευθυντή μας ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ζήσαμε συγκινητικές στιγμές με τη ζεστή υποδοχή και υπέροχη φιλοξενία της πολύ αγαπημένης συναδέλφου και διευθύντριας του 2ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Loukia Kolaiti κ των εκλεκτών συναδέλφων Παυλίνα Πέππα κ Δημήτρη Λέκκα (επίσης υπεύθυνων καθηγητών του προγράμματος)!!! Υπέροχη εκπαιδευτική συνεργασία με σεβασμό στον πολιτισμό και στη διεπιστημονική παιδαγωγική προσεγγιση!
Θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες στις υπεύθυνες αρχαιολόγους της ανασκαφές στην Αρχαία Τενέα Κορκα Ελενα και Βιβή Ευαγγέλογλου κ τον ανθρωπολόγο Ioannis Christidis για τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους και την εμπεριστατωμένη μεταλαμπάδευση της γνώση τους σε όλους μας, μαθητές και εκπαιδευτικούς!Καθήλωσαν όλων μας την προσοχή!
Συγχαρητήρια για την πολύτιμη προσφορά τους και το σπουδαίο έργο τους!
Η συνύπαρξη των μαθητών των δυο σχολείων εξαιρετική, το ενδιαφέρον των μαθητών αμείωτο και τα ερωτήματά τους για την Αρχαιοκαπηλία και την επιστημονική μελέτη των οστών ουσιαστικά και εύστοχα!!!! Πολλά συγχαρητήρια!
Τις εισηγήσεις παρακολούθησαν με ξεχωριστή αγάπη για την αρχαιολογία και την ιστορία του τόπου μας οι εκλεκτοί συνάδελφοι του 2ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Sofia Skaza, Μαρίνου Σταυρούλα και κ. Σταματοπουλου.
Η ανακάλυψη της Τενέας κατετάγη το 2018 μεταξύ των σημαντικότερων ανακαλύψεων παγκοσμίως και η ανασκαφή έχει προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον με αφιερώματα σημαντικών τηλεοπτικών σταθμών και μέσων μαζικής ενημέρωσης παγκόσμιας εμβέλειας, όπως το BBC της Αγγλίας, το Channel 4 της Γαλλίας, το History Channel, το National Geographic και τους New York Times, ενώ το 2022 το Disney Channel εξέφρασε το ενδιαφέρον του να δημιουργήσει ένα animation αφιερωμένο στην πόλη της Τενέας.
Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες
τής Α ‘και Β’ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων .Το σχολείο έγινε δεκτό από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων και ξεναγήθηκε στο κτήριο της Βουλής από ξεναγούς του Ιδρύματος οι οποίοι μίλησαν για την Ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου .Η επίσκεψη αυτή είχε σαν στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση των μαθητών με τις αρχές της λειτουργίας της δημοκρατίας και του κοινοβουλίου, καθώς και με την ανάδειξη του ρόλου του ενεργού πολίτη στο πλαίσιο τού δημοκρατικού πολιτεύματος. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σύντομη επίσκεψη των μαθητών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής .
Για 3η συνεχόμενη χρονιά το σχολείο μας παρακολουθεί από κοντά την αρχαιολογική σκαπάνη και τον πλούτο των ευρημάτων της Αρχαίας Τενέας αγκαλιάζοντάς τα με πολιτιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα που διενεργούν οι καθηγητές και οι μαθητές του σχολείου μας και παρουσιάζονται σε εκπαιδευτικά συνέδρια! Η τιμή και η περηφάνεια μεγάλη για μια τόσο σπουδαία ανακάλυψη που διαρκώς φέρνει στο φως τον πλούτο της. Read the rest of this entry »
Στις 16 Μαΐου 2023 στον φιλόξενο χώρο του αμφιθεάτρου 4ου ΓΕΛ Κορίνθου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων του τρέχοντος σχολικού έτους ενώπιον της υπεύθυνης κ. Τσαπάλου Αναστασίας. Μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας παρουσίασαν το πρόγραμμα «Ελληνικές αρχαιότητες στα μουσεία του εξωτερικού», το οποίο συντόνισε η Διευθύντρια κ. Στάθη Βασιλική. Και του χρόνου!
Την 1-12-2017 οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας που έχουν ως μάθημα επιλογής τη γαλλική γλώσσα πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Γαλλική Πρεσβεία. Εκεί ξεναγήθηκαν, έλαβαν πληροφορίες για την ιστορία και την αρχιτεκτονική του κτηρίου και ενημερώθηκαν για τον ρόλο και τη λειτουργία της πρεσβείας. Οι μαθητές εντυπωσιασμένοι από τον χώρο και τη φιλοξενία αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την υπεύθυνη της ξενάγησης, κ. Βαλερύ Καμύ.
ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν ντοκιμαντέρ σχετικό με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στη συνέχεια υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Πάτρα αγωνίστηκαν σε αθλήματα των αγώνων.
Εκεί στην κοιλάδα
την κατάφυτη
υπό την αιγίδα του Διός
όλη Μεσόγειος
ένα εύρημα.
Ελλανοδίκες σεβαστοί,
της υπακοής την τιμή
κρατήστε ανέγγιχτη.
Εκεί στις όχθες των ποταμών
Πέλοπας και Ηρακλής
μάρτυρες ιερού θεσμού
κλήρου ζωής.
Το ποίημα και η ζωγραφιά δημιουργήθηκαν από τους μαθητές του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής με αφορμή το βίντεο που παρακολούθησαν οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας «Ολυμπία-Οι ρίζες των Ολυμπιακών Αγώνων», Ντοκιμαντέρ, 2016
Υπεύθυνοι Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής
- Χάψα Μαίρη, Ρουμπέκα Μαριλένα
Συμμετέχοντες μαθητές
- Γκούλελης Παύλος, Γ΄ Λυκείου
- Αναστασίου Νίκη, Β΄ Λυκείου
- Καπετανοπούλου Αναστασία, Α΄ Λυκείου
- Βενετσάνου Μαρία, Α΄ Λυκείου
Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017: η πρώτη μέρα ενός υπέροχου ταξιδιού με προορισμό την Ιταλία, χώρα της Αναγέννησης και της πολιτιστικής «Άνοιξης» που εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη! Φτάνοντας στο λιμάνι της Ανκόνας και συνειδητοποιώντας ότι, πλέον, βρισκόμαστε σε ξένο έδαφος, κατακλυζόμαστε οι περισσότεροι από πρωτόγνωρα συναισθήματα θαυμασμού, χαράς και υπέρμετρου ενθουσιασμού για ό,τι διαφορετικό παρατηρούσαμε! Μέχρι και ο ήλιος φαινόταν διαφορετικός! Το ταξίδι με το λεωφορείο προς τη Ρώμη μάς έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την εξοχή της γειτονικής μας χώρας, η οποία ομολογουμένως διαφέρει από την ελληνική γη ως προς την βλάστηση. Μετά την άφιξή μας στην Ρώμη και ύστερα από την έξοδό μας για φαγητό στην περίφημη «Piazza Navona», συνειδητοποιήσαμε έκπληκτοι πως, σε αντίθεση με την Αθήνα, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, η Ρώμη μάλλον βρίσκεται σε «λήθαργο» κατά τις βραδινές ώρες! Την επόμενη ημέρα, όπου ευτυχώς ο καιρός ήταν ιδανικός, ξεναγηθήκαμε οδικώς στα αξιοθέατα της Ρώμης και επισκεφθήκαμε το Βατικανό, το μικρότερο κράτος του κόσμου που, όμως, έχει να επιδείξει ένα τεράστιο τμήμα της Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς: αποτελεί ουσιαστικά την «καρδιά» της αναγεννησιακής τέχνης. Την εντυπωσιακή ξενάγηση ακολούθησε γεύμα και απογευματινή περιήγηση σε εμπορικές λεωφόρους και σπουδαία αξιοθέατα, όπως το «Πάνθεον» και η περίφημη «Fontana di Trevi», το μαγευτικό συντριβάνι, στο οποίο ευχηθήκαμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας, ελπίζοντας στο μέλλον να επιστρέψουμε για να «ελέγξουμε» την αποτελεσματικότητά του!
Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017: Ύστερα από μια υπέροχη βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους της Ρώμης αποχαιρετήσαμε την πόλη και κατευθυνθήκαμε προς την Φλωρεντία, διασχίζοντας την πανέμορφη εξοχή της Τοσκάνης. Αμπέλια και αμυγδαλιές κυριαρχούσαν στο τοπίο, υπενθυμίζοντάς μας την άνοιξη, την ιδανική εποχή για τέτοιου είδους ταξίδια. Έπειτα δε από μια σύντομη στάση στην γραφική Σιένα, όπου η θέα του ουρανού από τη στρογγυλή πλατεία δίνει την αίσθηση θόλου, καταφτάσαμε στην ολάνθιστη Φλωρεντία. Στην πόλη αυτή βρίσκεται συγκεντρωμένο το ένα τρίτο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, γεγονός που επιτεύχθηκε τον 15ο κυρίως αιώνα, επί κυριαρχίας της φιλότεχνης οικογένειας των Μεδίκων. Η αγάπη αυτής της οικογένειας για την τέχνη είναι ολοφάνερη και από τους πίνακες που κοσμούσαν τα σπίτια τους, πίνακες τους οποίους είχαμε την ευλογία να θαυμάσουμε στο παλάτι «Ufizzi» την επομένη. Η μέρα αυτή ολοκληρώθηκε με περιπάτους στο παγκοσμίου φήμης «Ponte Vecchio», αλλά και στην ξακουστή «Piazza de la Signoria», όπου πεντακόσια χρόνια πριν, συνεδρίαζε η Αρχοντία, η αριστοκρατία των πολιτών. Ακολούθησε βραδινή έξοδος για φαγητό και διασκέδαση.
Σάββατο 1 Απριλίου 2017: η ημέρα της επιστροφής στο λιμάνι της Ανκόνας και της επιβίβασης στο πλοίο που θα μας μετέφερε στην Πάτρα. Εξιστορώντας περιστατικά από το ταξίδι μας ο ένας στον άλλο και τρώγοντας ιταλικές παραδοσιακές λιχουδιές εξίσου γευστικές με τις πίτσες και τα παγωτά που δοκιμάσαμε στην Ιταλία, το ταξίδι της επιστροφής φάνηκε πολύ σύντομο.
Επιστρέφοντας, τέλος στην Κόρινθο, αισθανόμαστε ανυπομονησία για να ξανασυναντήσουμε τον τόπο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τους αφηγηθούμε όσα ζήσαμε. Το ταξίδι αυτό θα μας μείνει αξέχαστο, ακριβώς γιατί μας έφερε σε επαφή με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο αναγεννησιακό πολιτισμό και την ιταλική κουλτούρα αλλά και διότι μας έδωσε το έναυσμα και το κίνητρο να ταξιδεύουμε στον κόσμο, αποκομίζοντας εμπειρίες, γνωρίζοντας νέα πρόσωπα και διευρύνοντας ουσιαστικά τους πνευματικούς μας ορίζοντες.
Θα θέλατε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στις εταιρείες «Λαρσινός ΑΕ» και «Οικογένεια Στεργίου» για τις ευγενικές χορηγίες τους.
Λαλιώτη Χριστίνα
Β? Λυκείου
Στο πλαίσιο του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κορινθίων και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας, συμμετείχε το σχολείο μας με το έργο του μαθητή της Β΄ Λυκείου Παύλου Γκούλελη «Η σύγκρουση δύο κόσμων». Τα παιδιά μας, με τη συνδρομή της καθηγήτριας κ. Αποστολίδου, εργάστηκαν με ζήλο και παρουσίασαν ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Τα ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν επί σκηνής. Ευχαριστούμε τις μαθήτριές μας Ελεάνα Μάρρα και Μαριλένα Παπακυριάκου για την υπέροχη ζωγραφιά τους για τα σκηνικά, καθώς και τον κ. Ντίνο Δουβή και την ομάδα του για την βοήθειά τους στα σκηνικά.
Συντελεστές:
Σενάριο ? Σκηνοθεσία ? Μουσική επιμέλεια: Παύλος Γκούλελης
Βοηθός σκηνοθέτη: Αγγελική Μπετσίστα
Σκηνικά: Ντίνος Δουβής, Ελεάνα Μάρρα, Μαριλένα Παπακυριάκου
Συντονισμός: Αρετή Αποστολίδου
Κοστούμια: Η ομάδα μας
Διανομή:
Πάρης: Παναγιώτης Μαρίνης
Έλενα: Ιωάννα Μπέκα
Herr J?rgen: Παύλος Γκούλελης
κα Κατερίνα: Νικολέτα Καρόλου
κος Νίκος: Χρήστος Πιτσίκος
κα Χριστίνα: Σταματίνα Παπουτσή
Ανδρέας: Γιώργος Πιτσίκος
Αφηγητής: Νείλος Τσίλης
Θεατής: Ραφαήλ Πετρουλάκης
Καφετζής ? Οδηγός: Θανάσης Παναγόπουλος
Δείτε επίσης: φωτογραφικό υλικό, σχολιασμό στα τοπικά μέσα